Nasıl Yapılır?

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? İşte Cevabı

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? İşte Cevabı 1

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm, gittiğiniz, gördüğünüz, bulunduğunuz mekan, konut, il, ülke gibi yerlerde yer bildirimi yapmanızı sağlayan bir sosyal paylaşım uygulamasıdır. Uygulama içerisinde ‘coin’ denilen paraları yer bildirimi yaptıkça kazanırsınız ve dilerseniz bu ‘coin’ler ile uygulama içerisinde yer bildirimi yaparken daha fazla ‘coin’ getirmesi amaçlı kullandığınız etiketlerden satın alabilirsiniz.

Bu uygulama aynı zamanda Foursquare’ın kardeş uygulamasıdır. Bu sebeple herhangi bir yerde yer bildirimi yaptığınız zaman, herhangi bir yerle ilgili yorumda bulunduğunuz zaman veya herhangi bir yere puan verdiğiniz zaman iki uygulamada da bu faaliyetleriniz görünür. Bu sebeple eğer Swarm hesabınızı silerseniz, Foursquare hesabınızı da silmiş olursunuz.

Peki Swarm hesap silme nasıl yapılır? Hesabınızı silmeye karar verdiyseniz, öncelikle Swarm profilinize girerek hesabınızla giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra sayfa sizi hesap silme bölümüne götürecektir. Bu bölümden hesabımı silmek istiyorum basmanız gerekmektedir. Daha sonra sadece hesabınız silinecektir. Foursquare ve Swarm hesaplarınızın ikisi de silinir ve tekrar aynı hesaplara çeşitli nedenler ile giriş yapmanıza izin verilmez. Aynı adresten dilerseniz bir süreliğine hesaplarınızı dondurmanız da mümkündür.

Böylece dilediğiniz zaman tekrar Swarm ve Foursquare’a girmeniz mümkün olacaktır. Fakat elbette ki yapmanız gereken şey adresi açıp giriş yaparak sizi yönlendirdiği sayfada ‘hesabımı dondurmak istiyorum’ ya da ‘hesabımı silmek istiyorum’a basmak olacaktır. Hesaplarınız dondurulduktan sonra dilediğiniz zaman tekrar giriş yapabilirsiniz.

Yorumlar

avatar